بسکتبال برای کارشناسان نزدیک به فدراسیون و خبرگزاریهای در شلتاق پنهان روابط عمومی فدراسیون بسکتبال دو گزاره بیشتر ندارد؛
جوانگرایی و خوب بازی کردیم. (با ادامه این روند همین روزهاست که اصطلاح مزخرف باخت طلایی هم بشنویم).
در صورتی که در هر کدام از اینها دقیق شویم به هیچ کاری که متضمن این دو گزاره باشد، نمیرسیم بلکه شوآف فدراسیون از طریق افراد وابسته به خود است.
تیم ملی بسکتبال در غیاب چند بازیکن که انتخاب میکنند کدام بازی باشند و کدام مسابقه نباشند! به استرالیا رفت و با اختلاف 30 امتیاز پنجره قبلی انتخابی جام جهانی 2023 بسکتبال را باخت. کارشناسان فدراسیون سلیقه چند بازیکن در انتخاب بازیهای ملی را به پای جوانگرایی نوشتند در صورتی که در غیاب چند بازیکن اصلی، انتخاب چند بازیکن دیگر توسط کادر فنی، تحمیلی و اجتنابناپذیر بود.
در باخت سه روز پیش مقابل چین آن هم در تهران، شاهد یکی از بدترین بازیهای ملیپوشان در تاریخ اقتدار و شکوه بسکتبال ایران طی 15 سال گذشته بودیم اما خبرگزاریهای وابسته از زبان کارشناسان و افراد وابسته به فدراسیون، به تعریف و تمجید جوانگرایی(!) و بازی خوب تیم ملی (!) پرداختند. نکته جالب اینکه بر خلاف ادعاهای کارشناسان وطنی، فیبا در گزارشی بازی ایران را ناامیدکننده خواند.
این روند نومیدکننده با گذشت 8 ماه از کار کادرفنی کنونی + مدیر فنی خارجی تیم ملی جای سئوال و ابهامات بسیار دارد و بدتر از آن، این سوال مطرح میشود که تحسینکنندگان وضع فعلی بسکتبال ایران چه کسانی هستند؟ آنان با بیش از 10 مورد ناکامی بسکتبال در همه ردهها، چه هدفی را دنبال میکنند؟ این سطح از سرخوشی و اصرار به نشان دادن همه چی گل و بلبل است، نشانه چیست؟ ارزیابی عملکرد بازیکنانی که پیشرفتی ندارند اما نیمکت تیم ملی را اشغال کردهاند تا جایی که سرمربی تیم ملی هم به آنان اعتماد ندارد، چگونه صورت میگیرد؟ بازیکن المپیکی چرا نیمکت نشین صرف شده است بدون یک دقیقه بازی؟!…
تیم ملی چند روز قبل از مسابقه با چین در بازی دستگرمی به شهرداری گرگان بدون ملیپوشانش باخته بود. در جریان بازی 30 امتیاز هم عقب افتاد! با این نتایج، جوانگرایی به همان نسبت غیر قابل باور مینماید که خوب بازی کردن تیم ملی. این تیم مشکل دارد و تحسین بازی و ساختار این تیم از سوی هر کسی؛ عافیتطلبی و منفعتجویانه است.