داستان انتخابات برخی فدراسیونهای ورزشی با زیر پا گذاشتن اخلاقیات توسط عدهای بیکار و افرادی که از برخی فدراسیونها کنار گذاشته شدهاند، به ابتذال کشیده شده است.
در حالی که انتخابات 10 فدراسیون ورزشی در روزهای آینده برگزار خواهد شد اما گزارشها حاکی است جریانهای مؤافق و مخالف در برخی فدراسیونها به جای ارائه طریق و برنامه کاندیداهای خود، دست به پروندهسازیهای گسترده زدهاند و با هتاکی و ورود به حریم شخصی افراد در صفحات مجازی، فرایند انتخابات را به ابتذال کشیدهاند.
این در حالی است که تأخیر در اعلام تأیید صلاحیتها به قول مهدی مستحابالدعوه معاون امور مجامع دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی که گفته «حراست مرکزی هنوز تأیید صلاحیتها را اعلام نکرده»، به این ماجراها بیشتر دامن زده است.
ثبت نام متقاضیان ریاست در هر یک از فدراسیونها در بازههای زمانی مجزا انجام شد و روند بررسی و تایید صلاحیت کاندیداها تا ارسال به مراجع ذی صلاح هم پیش رفت اما روند انجام کار در این مرحله متوقف شد چراکه هنوز تایید صلاحیت کاندیداها اعلام رسمی نشده است.
مهدی مستجابالدعوه در مورد صلاحیت کاندیداها و اینکه «آیا تاییدیه آنها برای وزارت ورزش ارسال شده است؟» به خبرگزاری مهر گفت:
«در رابطه با تایید صلاحیت کاندیداها، ملاک ما نتیجهای است که به صورت رسمی از طرف حراست مرکزی در اختیار معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای قرار میگیرد».
در این میان شایعات گستردهای در خصوص رؤسای فدراسیونهایی که برای دوره آینده هم کاندیدا شدهاند پخش شده است مبنی بر اینکه تعدادی از این افراد رد صلاحیت شدهاند.
این شایعات مبنای مشخصی به غیر از جریانسازی علیه برخی نامزدها ندارد اما باز در خصوص بروز چنین شایعاتی باید پرسید «حراست مرکزی» در طول 4 سال گذشته که این افراد بر مسند امور بودند چه کار میکرد که حالا بنا بر گفته مخالفان رد صلاحیت آنان را تشخیص داده است؟
اگر این عده دارای وثاقت و امانت نبودند، چرا سالها عهدهدار مسئولیت بودند و آیا انتشار چنین شایعاتی که امروز آنان را رد صلاحیت کردهاند، بیشتر از همه خودِ دستگاههای نظارتی یا حراست مرکزی را زیر سئوال نمیبرد که در وظایف و مأموریتشان طی 4 سال گذشته کوتاهی کردهاند؟
البته این شایعات در دورههای گذشته و در خصوص کاندیداهای دیگر هم بارها شنیده شد اما افراد در مجمع حضور یافتند تا همگان به بی اساس بودن جریانسازی علیه یک کاندیدا پی ببرند.