یک حرکت از طرف وزیر ورزش کافی بود تا رشتههای مهندسی مجمع انتخابی ۱۶ ماه بعد فدراسیون بسکتبال را پنبه کند!
مهندسی کردن مجمع انتخابی که ۱۶ ماه جلوتر با دخالت فدراسیون بسکتبال در حوزه انتخابات کمیسیونهای مربیان، بازیکنان و داوران شروع شد!
دخالتهایی توأم با تخلفات بسیار که البته پیش بینی میشود با وجود ایرادات سیستم انتخابی آنلاین تا حد دستکاری آرای رأیدهندگان تیز جلوتر برود.
اما در همین روزهایی که نقشه مجمع انتخابی ۹ اسفند ۱۴۰۴ توسط فدراسیون جواد داوری کلید خورد و یک عده خواب انتخابات دوره بعد فدراسیون را زمانی که خود در رأس کار باشند میدیدند، مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونها خبر داد فرایند ثبتنام و انتخابات فدراسیونها پس از اتمام دوره ۴ ساله با انتخاب سرپرست انجام میشود.
وزیر ورزش با این حرکت، فدراسیونهای مختلف از جمله جواد داوری را مات کرد!
خیلیها منتظر بودند در زمانی که روی صندلی ریاست جلوس کردهاند، از موقعیت ریاست فدراسیون در زمان داوطلبی ریاست استفاده کرده، با مجمع لابیگری کنند. امتیازی نابجا اما ویژه که به رؤسای فدراسیونها تعلق میگرفت و عذالتمحور بودن انتخابات را زیر سئوال میبرد.
معنی دیگر بیرون رفتن رئیس از فدراسیون، میتواند تغییرات مورد نظر وزیر در سرنوشت آینده ورزش باشد. رؤسای فدراسیونها با مجمع فوقالعاده برکنار میشوند در غیر این صورت باید دورهی چهار ساله خود را سپری کنند. حال آنکه پس از این دوره و ادارهی سرپرستی، دست وزارت ورزش و جوانان برای تغییرات در فدراسیون بازتر است.
حالا اما با بیرون رفتن رئیس از فدراسیون و تعیین سرپرست، کارها نه در شکل ایدهآل و دمکراتیک که اصلاً در نحوه انتخابات ایران مضحک است، بلکه تا حدودی برای داوطلبان ریاست، آرامش و امنیت خاطر ایجاد میکند و اینکه در زمان فرایند انتخابات، فدراسیون، لانهی خبرچینان و تبلیغات یک نامزد خاص نخواهد بود.
چرا فدراسیونی که رکورددار ناکامیست با عملکردی غیر قابل دفاع! از الان هول انتخابات ۱۶ ماه بعد است؟
فدراسیون بسکتبال یک اشتباه و تخلف بزرگ کرد که فرایند انتخابات کمیسیونها را بعد از تعویق و تأخیر چند ماهه به روزهای منتهی به پنجره دوم موکول کرد!
آیا وقتی که چند ماه از زمان قانونی برگزاری انتخابات کمیسیونها گذشت، فدراسیون نمیتوانست فرایند این انتخابات را به بعد از بازیهای تیم ملی موکول کند؟
انتخاباتی که بیشترین حاشیه را در بخش ورزشکاران ایجاد کرد و بار دیگر با سوءتدبیر فدراسیون، و ایجاد تفرقه و اختلاف بین برخی ملیپوشان، آرامش تیم ملی را برهم زد و تیم ملی را وارد حاشیه کرد.
شانس آوردیم بازیهای تیم ملی با قزاقستان و قطر تیمهای ضعیفتر از ما سنگین نیست و الا ممکن بود باز هم حاشیهسازی از طریق فدراسیون کار دست تیم ملی بدهد. همانطوری که دفعات قبلی با سناریوسازی علیه بازیکنان اتفاق افتاد یا موارد بسیار دیگر از سومدیریت در همهی ردهها که فقط منجر به آسیب دیدن تیمهای ملی شد.