تخلفات گسترده فدراسیون بسکتبال در انتخابات کمیسیون‌ها / مهندسی زودهنگام به دور از آگاهی و بلوغ اجتماعی است

تخلفات گسترده فدراسیون بسکتبال در انتخابات کمیسیون‌ها / مهندسی زودهنگام به دور از آگاهی و بلوغ اجتماعی است

فدراسیون بسکتبال بر خلاف جامعه‌ی بالغ بسکتبال،  نباید به مسأله انتخابات رفتاری خارج از بلوغ اجتماعی داشته باشد.

فدراسیون بسکتبال در مسأله‌ی مجمع انتخابی سال آینده‌ی این فدراسیون، رفتاری به دور از شأن جامعه بسکتبال را در پیش گرفته است. این فدراسیون بر خلاف آگاهی و بلوغ اجتماعی جامعه بسکتبال در فرایند انتخابات سال آینده‌ی فدراسیون بسکتبال، دست به کارهای خارج از شأنیت و اهلیت بسکتبال می‌زند.

در روزهای گذشته مواردی از تخلفات این فدراسیون در فرایند انتخابات کمیسیون داوران شنیده شد. همچنین این روزها از کارشکنی، مانع‌تراشی و سنگ‌اندازی جلوی پای برخی مربیان و بازیکنان اخباری شنیده می‌شود. طبق شنیده‌ها فدراسیون بسکتبال دوست ندارد برخی ورزشکاران و مربیان در کمیسیون‌های مربوطه نامنویسی کنند به همین دلیل چوب لای چرخ انتخابات کمیسیون‌ها می‌گذارد.

در حالی که در دستورالعمل انتخابات کمیسیون‌ها به مهلت 40 روزه اشاره شده است یا، مستندات علاوه بر هیئت‌ها باید از طریق سایت رسمی فدراسیون اعلام شود، متأسفانه شاهد تخلفاتی در این زمینه هستیم.

مهلت 40 روزه را می‌خواهند کمتر از یک هفته جمع کنند! یا مهلت نامنویسی را بعد از اعلام سایت خانه بسکتبال ایران، بالاخره رسانه‌ای کردند! حالا هم جلوی پای برخی نامزدها در انتخابات داوران، مربیان و ورزشکاران سنگ‌اندازی می‌کنند!

فدراسیون بسکتبال به خیال خود با این کارها می‌تواند مجمع انتخابی سال آینده ریاست فدراسیون را مهندسی کند. مثل گماردن رئیس یک هیئت در کادر فنی یکی از تیم‌های ملی!
برخی ناظران و افراد می‌گویند اگر فدراسیونی پاکدست باشد و وظایف و مأموریت‌های خود را در دوره‌ی چهار ساله به درستی انجام بدهد، چه لزومی به مهندسی کردن مجمع انتخابی برای دوره‌ی چهار ساله دوم دارد؟

این مطلب را هم مطالعه کنید؛  بسکتبال به مشکلات مملکت اضافه شد / اطلاعات سپاه و آیات عظام چند روز است که کار خودشان را رها کرده‌اند

برخی دیگر معتقدند جامعه بالغ بسکتبال، با مقایسه و بررسی عملکردها، رأی خود را به برنامه‌ریزی و عملکرد می‌دهد که این امر نشانه‌ی بلوغ اجتماعی در بسکتبال است. مهندسی کردن انتخابات و بده بستان و زد و بند، در خیال و تصورات واهی افراد نتیجه‌بخش است و نه در واقعیت. فردی که به بلوغ اجتماعی رسیده باشد، نسبت به خود و جامعه احساس مسئولیت می‌کند و با پذیرش ارزش و هنجارهای اجتماعی نسبت به آن احساس تعهد دارد.

دیدگاهتان را بنویسید