جواد داوری فاقد استدلالها و ایدههای درست و منطقی مدیریتی است.
جواد داوری رئیس فدراسیون بسکتبال که بیش از دو سال است روی صندلی ریاست این فدراسیون تکیه داده است، فاقد هرگونه اصول و مبانی مدیریتی در بسکتبال است به گونهای که ظرف این دو سال و نیم کارنامه وی مملو از شکستها و ناکامیهای فراوان است. علاوه بر آن روند تاریک بسکتبال با ریاست وی در فدراسیون است که نمیتوان آیندهی روشن را برای این ورزش تصور کرد.
طرحها و برنامههای بدون پشتوانه علمی و ملی، وعدههای شعاری و کلیشهای مثل استعدادپروری در طرح جامع 2030 که به شیوهای فرافکنانه صورت میگیرد، حال و روز بسکتبال را در وضعیت اسفبار قرار داده است. در حال حاضر تیم بسکتبال جوانان ایران بعد از جدود 4 سال اردو که 2 سال و نیم آن در فدراسیون داوری برپا شد، با تصمیمات مدیریتی اشتباه وی، طی این مدت، از راهیابی به جام جهانی بازماند. سقوط مدیریتی که از همان موقع آغاز شده بود و منجر به حذف جوانان با وجود میزبانی ایران در دوره قبل جوانان آسیا شد، همچنان با شدت بیشتری ادامه دارد.
در شرایطی کلی، ناکارآمدی، روی کار آوردن افراد ناکارآمد، بیبرنامگی، ایجاد فضای هیجانی با کنترل برخی رسانهها در نشستهای متعدد با رئیس فدراسیون و پاسخگو نبودن مقابل منتقدان، در فدراسیون جواد داوری پررنگ است.
اینها فقط برخی از دلایل مستندی است که هر کشوری به غیر از ایران بود امثال جواد داوریها را اخراج میکنند چون به یک ورزش مملکت آسیب جدی و جبرانناپذیر میزنند.
✓بیبرنامگی در زمینهی زیرساختها، نداشتن ایدهی تجهیز و ترمیم امکانات
✓تضعیف رسانهایشدن بسکتبال (شبکههای اجتماعی)
✓فراری دادن حامیان مالی و بیبرنامگی در بازاریابی بسکتبال
✓بیبرنامگی مطلق و ضعف مفرط در استراتژی لیگ برتر و کمتر شدن رونق حضور باشگاهها در لیگها
✓از بین بردن قدرت تیمهای پایهای بسکتبال در آسیا و ایجاد سردرگمی و بلاتکلیفی در رویدادهای داخلی ردههای سنی
✓تغییرات و جابهحاییهای بیمنطق در کادر، عوامل و سردرگمی در نظام اداری فدراسیون بسکتبال
✓نداشتن شفافیت در مسائل مالی، بودجه فدراسیون و واگذاری ردههای سنی به نام اسپانسرینگ
شکل متوازن سقوط هم که بارها نوشتیم. در مجموع همهی تیمهای بانوان و آقایان، ناکام مطلق.