تاریخ‌نگاری بسکتبال در ۱۴۰۲ / ناکامی پشت ناکامی

تاریخ‌نگاری بسکتبال در ۱۴۰۲ / ناکامی پشت ناکامی

سال ۱۴۰۱ در همه‌ی رویدادهای بین‌المللی بسکتبال باختیم و ناکام ماندیم به غیر از برنز بازی‌های کم ارزش کشورهای اسلامی در قونیه. تیم پسران ۳×۳ ایران به این عنوان دست یافت. مابقی در رقابت‌های پارسال و امسال بازنده‌ی بزرگ بودیم.

متاسفانه در سال ۱۴۰۲ همان مسیر اشتباهی فدراسیون از سال قبل دنبال شد و ناکامی‌های بزرگتری به بار آورد. مثل افتضاح جام جهانی و از دست دادن المپیک.

۱۳ فروردین ۱۴۰۲

تیم سه نفره ایران در مرحله یک چهارم نهایی کاپ آسیا بعد از پنج پیروزی متوالی، برابر نیوزیلند شکست خورد و حذف شد.
همچنین حذف تیم ۳×۳ بانوان در مرحله گروهی این مسابقات.

۲۵ تیر ۱۴۰۲

تیم بسکتبال دختران زیر ۱۶ سال ایران با قبول شکست برابر فیلیپین در مسابقات دسته دو آسیا، از صعود به دسته یک بازماند.

۲۸ مرداد ۱۴۰۲

تیم دسته‌ دومی بسکتبال زنان ایران با شکست مقابل اندونزی از راهیابی به کاپ آسیا دیویژن A بازماند.

۱۱ شهریور ۱۴۰۲

تیم ایران برای چهارمین بار پیاپی در جام جهانی حضور یافت. ایران در سال ۲۰۱۰ در رده نوزدهم، در سال ۲۰۱۴ در رده بیستم قرار گرفت و در سال ۲۰۱۹ بیست و سوم شد و در سال ۲۰۲۳ در ضعیف‌ترین عملکرد خود در رده سی و یکم از ۳۲ تیم جای گرفت! ایران بعد از باخت به برزیل، ساحل عاج و اسپانیا، در دور دوم نیز به فرانسه و لبنان باخت! کسب سهمیه‌ی المپیک از دست رفت. همچنین با این نتیجه ضعیف، فرصت دیدارهای شانس مجدد المپیک ۲۰۲۴ پاریس را هم از دست دادیم.

۲ مهر ۱۴۰۲

تیم بسکتبال پسران زیر ۱۶ سال ایران با شکست مقابل تیم ژاپن در رده ششم قاره کهن ایستاد. سهمیه جام جهانی زیر ۱۷ سال به ۴ تیم برتر رسید.

این مطلب را هم مطالعه کنید؛  برنامه شماره 54 رادیو بسکتبال ایران – اسرار بسكتبال صربستان

۸ مهر ۱۴۰۲

تیم ملی بسکتبال ۳ نفره ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو از صعود بازماند. دوره ۲۰۱۸ جاکارتا برنز گرفته بودیم.

۱۱ مهر ۱۴۰۲

تیم ملی بسکتبال ایران که جام جهانی را هم با شکست‌های متوالی پشت سرگذاشته بود، در مرحله یک چهارم نهایی نوزدهمین دوره بازیهای آسیایی برابر فیلیپین شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت. این بدترین نتیجه بسکتبال ایران بعد از برنز ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ و نقره ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ بود.

طی دو سال – ۹ / ۱۲ / ۱۴۰۰ تا امروز – فدراسیون بسکتبال با ریاست جواد داوری در بیش از ۲۰ رویداد بین‌المللی و کسب سهمیه‌های جهانی و المپیک ناکام بود.

دیدگاهتان را بنویسید