در سالهای میانی دهه 80، باشگاه مهرام بعد از حدود یک دهه تیمداری فعالیتهای خود را به صورت حرفهایتر آغاز کرد.
(عکس قهرمانی مهرام در جام باشگاههای آسیا 2009 حاکارتا).
مهرام : قهرمان باشگاههای آسیا در سالهای 2009 اندونزی و 2010 قطر.
6 دوره قهرمان باشگاههای ایران، سه نایب قهرمانی، یک مقام سومی در لیگ برتر و چهار قهرمانی در غرب آسیا، قهرمانی در رقابت بینالمللی ABA چین و دو مقام قهرمانی در جام شیخ راشد امارات به عنوان پرافتخارترین باشگاه بسکتبال شناخته شود.
(بسکتبال ایران در سطح لیگها قدمتی 35 ساله دارد که ذوب آهن با 9 قهرمانی، رکورددار است اما مهرام علاوه بر ایران در باشگاههای آسیا قهرمان شده است).
مهرام در سال 1378 تأسیس شد اما بیشترین موفقیتهای بسکتبال مهرام از سال 1385 به بعد به دست آمد.
امیرمحمدتقی گنجی، در آیندهسازان، دنا و پویامهرام، در ردههای مختلف سنی پایهگذار و مالک مهرام بود. مهرام در سال 1383 وارد لیگ برتر شد.
مهرامیها در سال 1385 با کسب مقام سوم در لیگ برتر و قهرمانی در نخستین حضور خود در جام شیخ راشد امارات، موفقیتهای خود را در بسکتبال ایران آغاز کردند.
اسفند 1386
مهرام برای نخستین بار در لیگ برتر بسکتبال، جام قهرمانی را بالای سر برد و سپس با حضور در مسابقات غرب آسیا در اردن و قهرمانی در آن تورنمنت جواز حضور در مسابقات جام باشگاههای آسیا را به دست آورد.
30 اردیبهشت 1388
بیست و یکمین دوره بسکتبال جام باشگاههای آسیا در سال 2009 میدان قدرتنمایی یاران مهرام شد و تیم مهرام نخستین قهرمانی خود در جام باشگاههای آسیا را در جاکارتا اندونزی جشن گرفت.
10 خرداد 1389
دومین قهرمانی پی در پی مهرام در بسکتبال باشگاههای آسیا (قطر).
16 اردیبهشت 1396
مهرام بعد از یک فصل غیبت در لیگ برتر در لیگ یک با هدایت مربی صرب و علی آرزومندی دوباره به لیگ برتر فصل 96 بازگشت.
کاوه قریه، صمد نیکخواه بهرامی، هومن رضایی، افشین آریاجو، علیرضا هنردوست، حامد سهرابنژاد، علی عصری، مهدی کامرانی، آیدین کبیر، کاوه نورافزا، مهراد آتشی، سامان ویسی، حامد آفاق، مهدی اسماعیلی، امیر صدیقی، سجاد مشایخی به همراه بازیکنان خارجی مثل تونی مدیسون، لورن وودز و جکسون ورومن از شاخصترین بازیکنان مهرام در ادوار قهرمانی جام باشگاههای آسیا و ایران بودند.
مصطفی هاشمی سرمربی مهرام در بیشتر افتخارات این تیم سهیم بوده و از این بابت پرافتخارترین مربی ایران در لیگ برتر بسکتبال است. وی با 8 قهرمانی از 14 دوره حضور در فینالهای لیگ برتر بسکتبال و 2 قهرمانی در باشگاههای آسیا و حضور در یک فینال نیمه تمام باشگاههای آسیا بین مهرام و الریاضی لبنان رکورددار است.
(در آبان 1391 و در فینال باشگاههای آسیا با درخواست وزیر ورزش لبنان و به دلیل مسائل امنیتی دیدار فینال تیمهای مهرام و الریاضی لغو شد).
همایون ایزدپناه و حمیدرضا صمدزاده مدیر و سرپرست مهرام در یک دهه افتخارآفرینی این تیم همراه مهرام بودند.
مهرام در سالهای اخیر (نایب قهرمانی فصل 1399 و پنجمی فصل 1400) به فعالیت خود در بسکتبال باشگاههای ایران ادامه داده است.