بازیکن تیم ملی بسکتبال ایران و مربی بسکتبال در دانمارک.
متولد 16 مرداد 1361 در سنندج.
بازیکن گارد تیمهای باشگاهی هما، پیکان، صنام، پتروشیمی بندرامام، صباباتری، شهرداری گرگان، فولادماهان اصفهان و همیاری شهرداری زنجان.
سامان ویسی پس از طی دوران آموزش بسکتبال در سنندج و حضور در جشنواره مینی بسکتبال با تیم استان کردستان، بین سالهای 1377 تا 1379 در تیمهای پایهای باشگاه هما تهران بازی کرد. سپس به عنوان پدیده بازیهای لیگ بسکتبال ایران با پیراهن هما، جذب باشگاه پیکان شد.
سامان ویسی در تیم هما پس از گذشت شش هفته از رقابتهای لیگ پدیده بازیها لقب گرفته بود.
تیم جوانان ایران در سال 2000 در مسابقههای جوانان آسیا . ویسی (شماره 4).
در سال 1379 به عنوان بازیکن تیم بسکتبال جوانان ایران در مسابقههای جوانان آسیا به میزبانی مالزی به میدان رفت. در این دوره تیم ایران به عنوانی بهتر از نهمی آسیا دست نیافت اما پای سامان ویسی به اتفاق چند نفر از جوانان مستعد دیگر آن زمان مانند مهدی کامرانی (در تیم جوانان انتخاب نشده بود)، جواد داوری، صمد نیکخواه بهرامی و … به اردوهای تیم ملی باز شد.
سامان ویسی در سال 1383 پیراهن تیم ملی را در مسابقههای جام ملتهای 2003 آسیا بر تن کرد.
در سال 2005 ابتدا در بازیهای کشورهای اسلامی به میدان رفت و همراه تیم ملی در بازیهای عربستان سوم شد.
اوج شکوفایی سامان ویسی در بازیهای آسیایی 2006 دوحه با کسب مدال برنز این بازیها بود اما پس از آن، بسکتبال جام ملتهای 2007 و 2009 همچنین المپیک 2008 پکن را از دست داد.
تیم ملی بسکتبال در بازیهای آسیایی 2006 دوحه قطر:
صمد نیکخواه بهرامی، مهدی کامرانی، آیدین نیکخواه بهرامی، حامد آفاق، کرم احمدیان، حامد حدادی، ایمان زندی، علیرضا هنردوست، سامان ویسی، موسی نبیپور، پویا تاجیک و امیر امینی.
وی قبل از بازیهای آسیایی در دیدارهای تدارکاتی و دوستانه تورنمنتهای تایلند و ژاپن به میدان رفت.
بازگشت به تیم ملی در سال 1389 در رقابتهای جهانی 2010 ترکیه اتفاق افتاد که ویسی در 4 بازی با پیراهن تیم ملی به میدان رفت. مقابل آمریکا، تونس، کرواسی و برزیل بازی کرد و بهترین بازیاش مقابل آمریکا با کسب 7 امتیاز و کارایی 8 بود.
وی ادامه بازیها را به دلیل مصدومیت از دست داد.
اسامی مسافران ایران در ترکیه:
موسی نبیپور، آرن داوودی، جواد داوری، مهدی کامرانی، سامان ویسی، ایمان زندی، محمد حسنزاده، اوشین ساهاکیان، ارسلان کاظمی، اصغر کاردوست، سعید داورپناه و حامد حدادی.
ویسی بازیهای آسیایی 2010 گوانگجو را در پی یک بیماری از دست داد. در سال 1390 مصدومیت ویسی مانع از حضورش در جام ملتهای 2011 ووهان چین شد.
وی بالأخره توانست قهرمانی در آسیا را با تیم ملی در جام ملتهای 2013 مانیل فیلیپین تجربه کند.
در تیر ماه 1392 تیم ملی ابتدا راهی جام ویلیام جونز چین تایپه شد و به مقام قهرمانی رسید. پس از این رقابتها صمد نیکخواه بهرامی، حامد حدادی، مهدی کامرانی، حامد آفاق، جواد داوری، اوشین ساهاکیان، آرن داوودی، سامان ویسی، حامد سهرابنژاد، اصغر کاردوست، روزبه ارغوان و محمد جمشیدی؛ 12 ملیپوش ایران در قهرمانی 2013 آسیا بودند.
ویسی علاوه بر تورنمنتهایی نظیر ویلیام جونز، طی این سالها بارها با لباس تیم ملی در رقابتهای باشگاهی و ملی در منطقه غرب آسیا به میدان رفت و عناوین متعدد از جمله قهرمانی این رقابتها را در کارنامهاش دارد.
سامان ویسی افتخاراتش را طی سالها در بسکتبال باشگاههای ایران با قهرمانی و کسب عناوین برتر لیگ برتر بسکتبال و باشگاههای آسیا ادامه داد.
قهرمانی با مهرام 2009 باشگاههای آسیا.
قهرمانی با تیم صباباتری در سال 2007، با مهرام در سالهای 2009 و 2010 و فولادماهان در 2013 از جمله افتخارات وی در بازیهای باشگاههای آسیاست.
سامان ویسی، در رقابتهای کاپ آسیا 2014 (مرداد 1393) به میزبانی چین، در دیدار با اردن دچار پارگی ACL شد و پس از آن بازی بسکتبال را برای همیشه کنار گذاشت. این آخرین قهرمانی سامان ویسی با تیم ملی بسکتبال بود.
وی که تا پیش از آن به همراه همسر و فرزندانش در دانمارک اقامت گرفته بود، به این کشور بازگشت و در حال حاضر در 20 کیلومتری کپنهاگ زندگی میکند.