سایت خانه بسکتبال ایران – چند وقت پیش با محمد رحیمى، مربى بسکتبال در استانبول صحبت مىکردیم که صحبت از اهداف و وظایف چند سویه بین فدراسیون و هیئتهاى استانى شد.
با توجه به سفرهاى استانى طباطبایى و نشست با رؤساى هیئتهاى مناطق مختلف، انتظار داریم این افراد فقط به دید و بازدید با رئیس فدراسیون اکتفا نکنند و از اینکه طباطبایى را از نزدیک مىبینند خوشحالى یا ذوق نکنند بلکه مطالبهگر باشند و حتى رئیس فدراسیون را با کوتاهىهایى که در حق هیئتهاى استانى داشته و دارد زیر سوال ببرند.
هدف رئیس هم بسکتبال باشد تا جمع کردن آرا و …
اما ماحصل حرفهاى ما و رحیمى در همین ارتباط:
◀️فدراسیون بسکتبال نباید به خاطر رأی استانها در انتخابات، نسبت به عملکرد رؤسای هیئتهای استانی بی تفاوت باشد.
◀️ باید بر عملکرد استانها نظارت شود. فدراسیون و هیئتهای استانی بسکتبال در سال باید به طور مداوم در چالش با یکدیگر باشند و برای بسکتبال برنامهریزی کنند.
◀️ساختار طراحی کنند و بر اساس اقتضائات برنامهریزی و زمانی، به فکر تغییرات مثبت باشند.
◀️هیئتهایی داریم که کمیتههای مربیان و داوران آنها در سال یک بار هم جلسه مربیان و داوران استان را برگزار نمیکنند و حتی از حال همدیگر با خبر نیستند!
◀️برخی هیئتها در سال تا دو روز مانده به مسابقات خوابند! بعد برای ردههای پایه در استان دو ساعته تیم انتخاب میکنند!
◀️خصوصیسازی در استانها ضروری است و فدراسیون بسکتبال باید هیئتهای استانی را تشویق به خصوصیسازی کند.
◀️صدور مجوز باشگاهداری (مدرسه بسکتبال) در استانها تسهیل شود و کاملاً مجزا از هیئت استان باشد تا رقابت ایجاد شود و جامعه آماری بسکتبال افزایش پیدا کند.
◀️از هیئتهای استانی تقویم سالیانه بخواهیم و برعملکرد هر استان باید نظارت کامل داشته باشیم. هیئتهای فعال نیز باید فدراسیون را به چالش بکشند. تعارفات و رفیق بازی در کار را کنار بگذاریم.
◀️اگر استانها را فعال نکنیم، فدراسیون فعالی نخواهیم داشت و حال بسکتبال کشور خوب نخواهد شد.
◀️باید هر ساله عملکرد کمیتههای استانی از سوی کمیتههای فدراسیون به چالش کشیده شود و همچنین عملکرد کمیتههای فدراسیون از سوی کارشناسان وارد چالش شود. مسئولان کمیتهها بر اساس عملکرد انتخاب شوند و مسئول مادامالعمر نداشته باشیم.